CS-opgaver
Der kan være ufattelig meget i en UP
Der kan være ufattelig meget i en UP
Klar til matemativejledernes dag i Odense
Klar til matemativejledernes dag i Odense
It-vejledernes dag - analog programmering
It-vejledernes dag - analog programmering
Konkurrence-vindere fra endnu en messe
Konkurrence-vindere fra endnu en messe
Matematik Roadshow - 14 byer rundt i hele Danmark
Matematik Roadshow - 14 byer rundt i hele Danmark
Matematik uden skærm
Matematik uden skærm
Vingsted - idrætslærernes dag
Vingsted - idrætslærernes dag
Laerfest 2022
Laerfest 2022
Big Bang 2021 - online...med afstand
Big Bang 2021 - online...med afstand
Læringssyn på en tavle?
Læringssyn på en tavle?

Costumor Succes Manager

Hvad er en Customer Success Manager?


En Customer Success Manager (CSM) understøtter kunderme i overgangen fra at erhverve et produkt til at blive en glad og aktiv bruger - forhåbentlig i lang tid. Det betyder fokus på at opbygge en tæt og langvarig relation.
Det betyder at man skal gennemskue behov og understøtte dem, så alle får mest mulig ud af produktet - fuldstændig som en god PLC-er. Her handler det om at understøtte kunden (elever eller lærere) i overgangen til ny viden, nye færdigheder o.l. Det kræver relationer og viden om produktet og processen.


Hvor møder vi så kunderne?


Vi tager på messer, vi holder workshops - kommer ud på skolerne. Vi ringer og mailer og holder webinarer og video-møder. Kort sagt vi er der, hvor det giver mening.

Igen er det som den gode PLC-er - du kan komme på besøg på PLC, du kan møde din PLC-er i klassen, eller de holder oplæg til morgensang, skriver på Aula og alle de andre steder du står og har brug for en læringsguide.

Messer

2022 Opslagstavler


Videreudvikling af messe-initiativ. Vi understøtter nysgerrigheden og muligheden for at indgå i dialog med brugerne på små messer/kommune-oplæg o.l. Blikfang og kommunikation der matcher lærernes udtryksmidler fra skolen.

2021 Clio-bingo


Vi afholdt Clio Bingo to gange som Covid-sikre events som kombinerede faglighed og Clio-ånden. Jeg var en del af det team som udarbejdede fagligt indhold og hvor CS sammen med redaktionen var værter.

2020 Clio og skolernes akademi


Taler fra standen til årets Lærfest

Messer - store og små
IRL og online

Workshops

Kurser og workshops kan være mange ting. Det er det korte introkursus for et helt lærerværelse, eller den lange dialog med den nye fagformand. 

Uanset format og formål er det altid vigtigt at alle deltagere går derfra med en følelse af at have fået noget direkte anvendeligt med hjem.

2022     Interaktiv-onlineworkshop        

Endnu en online interaktiv præsentation af Clios platform - skabt af CS. Vi udarbejdede en test med minimalt set up i Aarhus, og med brug af H5P. Tanken er, i samarbejde med Visual-afdelingen at udarbejde lignende i Vimeo, til brug for valg af læremidler.

Projektejer

Link

 

2022     Clio som skattejagt

Vi udarbejder mange ting - bl.a. denne her skattejagt som grundlag for workshops på skolerne.

Projektejer/medarbejder

Link

 

2021     Grønlands-webinar

I samarbejde med Sermersooq og Qeqqata kommuner webinarrække på alle skoler, med hjælp fra en super-bruger på hver skole.


2021     Portaler i en udeskole

En skole har alle deres lærermidler som portaler, og er blevet udeskole. En workshopsrække med udgangspunkt i fagenes egenart.


2020     Webinar-rækker

På baggrund af Covid-19 genoplives webinarer i Clio regi.

 

2020     Kommunepræsentation

En kommune ønsker videoer til alle vores portaler i stedet for en webinarrække som kommunepræsentation. Vi udarbejder i stedet 6 små videoer som tager udgangspunkt i lærernes hverdag.

Link

 

2020     Clio offline        

Med udgangspunkt i en enkelt skoles behov for at få hjælp til portalernes brug i udeskole regi udarbejdes denne workshop - som senere bliver til et par webinarer.

Link

 

2019     Tour de matematik

14 workshops i 14 byer i Danmark. Præsentation af matematik (endnu ikke færdigt produkt). Udarbejdelse af MarKom-materiale, nyhedsbreve o.l.


2019     Hands-on         

Første skridt i udviklingen af kommunepræsentationer, med aktivitetsbaseret mini-messe med hands-on til alle faggrupper og Clio-bog til at tage med hjem.


About Us

Data

Datavisualisering 


2021     Klikark til grundlag for statussamtaler

Udarbejdelse af visualisering af data til brug for kundesamtaler.


Data-tolkning


2019     Dybdeimplementering

Statistik fra flere kilder som giver et større indblik i hvad de enkelte skoler har behov for. Struktur og udvælgelse, samt præsentation af data og planer.

Intern data brug


CS'ernes kvartalsoverblik.     

Data til grundlag for prioritering af implementeringsindsats. På baggrund af brug, og udløbsdato laves en implementeringsindsats.